13.3.12

Cecilia Nilsson kukisti Suomen mestarin

Porvoolaisnyrkkeilijä Cecilia Nilsson, 19, jatkoi erinomaisia otteitaan iskemällä kaksi voittoa sunnuntaina Ruskiksen Skaboissa Helsingissä. BoxingCompanyn salilla Tarmolassa harjoitteleva Nilsson edusti ensi kertaa vastaperustettua seuraa Borgå Boxingia.

Skabojen avausottelussaan Nilsson kukisti itseään yli kymmenen kiloa painavamman 75-kiloisten Suomen mestarin Janica Laineen tuomariäänin 3-0. Kilpailujen toisessa ottelussa kaatui Lappeenrannan kokenut Emilia Skriko niin ikään kaikin tuomariäänin 3-0.

- Cecilian ja Laineen ottelu oli kova iskusota. He iskivät kovaa lähietäisyydellä. Avauserä meni Laineelle, mutta loppuaikana Cecilia sai selkeimmät osumat etsimällä hyvät kulmat iskuilleen ja väistelemällä taidokkaasti, Nilssonin valmentaja Miika Forsström kertoo.

- Odotin ottelusta Skrikoa vastaan Cecilialle hankalaa, mutta ottelu oli loppupeleissä helppo. Skrikon taktiikkana oli liikkua paljon ja lyödä vastaan, mutta siten hän ei saanut mitään aikaan. Cecilia iski selvät osumat ja voitti vaivatta.

64-kiloisten Suomen mestaruuden viime vuonna voittanut Nilsson on voittanut viimeisimmistä 16 ottelustaan peräti 15. Tulevana viikonloppuna hän osallistuu Pajulahden maajoukkueleirille, jonka vetää porvoolaisvalmentaja Miika Forsström.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti