13.3.12

Porvoon nyrkkeilyleirillä vipinää

Porvoon nyrkkeilyleirillä vipinää

Naisten ja junioreiden kolmipäinen  nyrkkeilyleiri pidettiin viikonloppuna BoxingCompanyn nyrkkeilysalilla Tarmolassa. Porvoolaisista leirille osallistuivat Cecilia Nilsson, Mathilda Soukka, Martina Peltonen ja Niki Liljestrand.

Leirille osallistui yhteensä peräti kolmisenkymmentä osanottajaa. Porvoolaisten lisäski nyrkkeilijöitä oli ainakin Lappeenrannasta, Kouvolasta, Tampereelta, Turusta, Helsingistä, Akaalta ja Riihimäeltä.

- Oli kivaa ja kehittävää päästä ottamaan matsia ja treenaamaan lukuisten eri nyrkkeilijöiden kanssa. Kehäkavereita oli Suomen mestareista aloittelijoihin, kilpauransa pian aloittava Mathilda Soukka kertoo.

Meritoinuneista nyrkkeilijöistä mukana olivat Cecilia Nilssonin lisäksi ammattinyrkkeilijä Eva Wahlström, kaksinkertainen EU-hopeamitalisti Mira Potkonen, Suomen mestarit Raija Ally ja Annukka Volotinen, sekä lukuisia SM-mitalisteja.

- BoxingCompanyn sali sopii mitä parhaiten leiripaikaksi ja kun kysyntää leireille selvästi on, niin pidämme varmasti jatkossakin leirejä täällä, leirin vetäjä Miika Forsström sanoi tyytyväisenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti