13.3.12

Tappio GeeBee-turnauksessa

Uutta porvoolaista nyrkkeilyseuraa Borgå Boxingia edustava kaksinkertainen naisten Suomen mestari Cecilia Nilsson hävisi 20-vuotissyntämäpäivänään kansainvälisessä GeeBee-turnauksessa Helsingissä Englannin Chantelle Cameronille pistein 12-4.

Viimeiset 18 kotimaista vastustajaansa kukistanut Nilsson oli alusta asti askeleen jäljessä hyvin liikkunutta ja erittäin tarkasti otellut englantilaista vastaan.

-          Emme löytäneet oikein missään vaiheessa oikeaa otteluetäisyyttä. Cameron onnistui pitämään Cecilian kaukana ja otti selvän voiton. Parempi voitti, Nilssonin valmentaja Miika Forsström.

-          Ottelu oli hyvää oppia ja sain uusia ajatuksia Cecilian valmennukseen. Cecilia on viimeisen vuoden aikana hävinnyt vain kerran, eikä heikkouksia ole paljon näkynyt. Nyt taas tiedämme mitä pitää kehittää kansainvälisen menestyksen saavuttamiseksi.

Seuraavana viikonloppuna Nilsson osallistuu maajoukkueleirille Pajulahteen ja sitä seuraavana viikonloppuna edessä on Pohjoismaiden mestaruuskilpailut Ruotsissa. Huhtikuussa luvassa on kansainvälinen leiri ja turnaus Kreikassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti