13.3.12

Nilsson iski TUL-turnauksen voiton

Porvoolaisnyrkkeilijät Cecilia Nilsson ja Fitim Latifi osallistuivat viikonloppuna Tampereella pidettyyn senioreiden TUL-turnaukseen. Porvoolaisten menestys oli hyvä, kun Nilsson iski kolmella otteluvoitolla 64-kiloisten sarjavoiton ja Latifi ylsi yhdellä voitolla 75-kiloisten hopealle.

BoxingCompanyn salilla Tarmolassa treenaava Nilsson voitti avausottelussaan Iisalmen Laura Sirviön ylivoimaisesti pistein 20-2. Toisessa ottelussaan Nilsson iski revanssi Kuopion Teija Kinnusesta, joka vuosi sitten kukisti niukasti Nilssonin. Sen jälkeen Nilsson ei olekaan hävinnyt kenellekään suomalaiselle.

-    Voitto Kinnusesta oli Cecilialle erityisen makea. Nyt kaikki oman painoluokan suomalaisnyrkkeilijät on kukistettu. Cecilia voitti ottelun selkeästi pistein 12-4, Nilssonin valmentaja Miika Forsström kertoo.

Loppuottelussa Nilsson iski 18-11 voiton Helsingin Urheiluseuran Nina Anttosesta. Helsinkiläinen ei kyennyt puhkaisemaan Nilssonin hyvää puolustusta, kun porvoolainen taas tavoitti koukuillaan Anttosen leuan ja kyljet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti